Yhteisö

Sinä olet ihme. Suuri ihme!
Korvaamaton ja arvokas.

Isä Jumalalla on sinua varten hyvä suunnitelma. Hän haluaa tarjota sinulle parastaan; suuren rakkauden, yltäkylläisen elämän ja täydellisen vapauden.
Ei ole sattumaa, että juuri sinä olet olemassa. Et ole mutaa, vaan mestariteos!

Oulun Vapis on yhteisö, jossa haluamme elää todeksi Jeesuksen esimerkkiä; rohkaista, rakastaa, auttaa ja palvella. Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi joukkoomme sellaisena kuin olet. Iloisena, surullisena, ehjänä, rikkinäisenä, rohkeana, epävarmana. Sellaisena tapaat meitäkin ympäri Oulua, Suomea, maailmaa. Emme ole Jumalan lopputuotteita, vaan reissaajia elämän matkalla, jonka hän on antanut nautittavaksemme – ja jonka hän sydämestään haluaa jakaa kanssasi ja kanssamme. On suuri ilo, kun saamme tutustua sinuun ja kulkea matkaa kanssasi. Tule siis kanssamme oppimaan, ihmettelemään, iloitsemaan ja nauttimaan.

Tehtävämme ja ilomme Oulun Vapiksella on antaa eteenpäin sitä mitä itse olemme saaneet. Siksi tahdomme tarjota sinulle paikan, jonne olet aina tervetullut. Haluamme olla sinulle perhe, joka sanoo, ”Tervetuloa kotiin.” 

Tahdomme yhdessä kanssasi kasvaa Jumalan armon ja rakkauden tuntevana yhteisönä, joka kutsuu aitoon elämään, yhteyteen ja kasvuun Jeesuksen ja lähimmäisten kanssa.
Oulun Vapaaseurakunta

Me Oulun Vapaaseurakunnassa olemme suuri, värikäs, iloitseva perhe. Pastorimme Risto Wotschke on osuvasti kuvannut meidän olevan lapsia ja lapsenmielisiä, urheilijoita ja sohvaperunoita, koulutettuja ja niitä jotka haluavat kiertää koulut kaukaa, kaaleita ja vaaleita, taviksia ja erikoisia, muusikkoja ja variksia, entisiä rikollisia ja niitä, jotka ovat tajunneet, että pienikin ja piilossa oleva synti riittää erottamaan heidät Isä Jumalasta. Meitä yhdistää henkilökohtainen usko Jeesukseen, halu seurata häntä, ilo ja kiitollisuus elämästä. Olet lämpimästi tervetullut perheeseen!

Runsaasti tietoa ja taustaa Suomen Vapaakirkosta löydät täältä www.svk.fi